Naujienos

Mikroautobusų nuoma – galimybė keliauti saugiai ir patogiai

Mikroautobusų nuoma – galimybė keliauti saugiai ir patogiai

2018-02-04 09:38:56

Kelionė mikroautobusu - populiarus sprendimas, mėgstantiems išvykas su draugų, artimųjų kompanija ar įvairių švenčių metu, kai didesnėje transporto priemonėje gali keliauti visi vestuvių, mergvakario, bernvakario ar krikštynų dalyviai. Mikroautobusų nuoma suteikia galimybę keliauti nevaržomai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse. Mikroautobusai yra apdrausti privalomuoju KASKO draudimu, o prieš pasirašant transporto priemonės nuomos sutartį yra suderinamos visos sąlygos bei reikalavimai, kuriuos turi žinoti mikroautobuso vairuotojas. Dažniausiai reikalaujama, kad transporto priemonę vairuojantis asmuo būtų ne jaunesnis nei 20 metų ir turėtų 2 metų vairavimo stažą. Nuomojami automobiliai yra perduodami su pilnu kuro baku, todėl grąžinant transporto priemonę, kuro bakas taip pat turi būti pilnas. Tvarkingi, komfortiški mikroautobusai leidžia mėgautis saugia ir greita kelione, taigi, kokiais atvejais dažniausiai pasirenkama nuomotis mikroautobusus?

Įmonių vadovai ar jų darbuotojai neretai nuomoja mikroautobusus įvairiems verslo vizitams. Norint pasitikti svečius iš užsienio ir nuvykti į konferenciją, seminarą ar įmonės biurą, transporto priemonės nuoma tampa puikiu pasirinkimu, kuris juos saugiai nugabena į reikiamą vietovę. Nauji, tvarkingi mikroautobusai sukuria jaukią atmosferą kelionės metu, kuriuose yra įdiegti naujausi techniniai reikalavimai ir patogumai kaip kondicionavimo, šildymo, šaldymo ar audio sistemos. Minkštos sėdynės, transporto priemonės erdvumas leidžia keliauti komfortiškai ir saugiai.

Mikroautobusų nuoma yra ypač populiarus sprendimas švenčiant gimtadienius, mergvakarius ar bernvakarius, kuomet dienos eigoje reikia nusigauti iš vienos vietos į kitą. Kadangi tokių švenčių metu dažniausiai būna suplanuotos aktyvios pramogos, mikroautobusas suteikia galimybę greitai ir patogiai nukeliauti iš vienos vietos į kitą. Tokių švenčių kaip vestuvės, krikštynos metu puošiamasi, įteikiamos dovanos, mikroautobusas tampa puikia galimybe susidėti visus reikiamus daiktus ir kartu su artimaisiais, draugais nukeliauti iki šventės vietos. Taip pat minėtų švenčių metu svečiai dažnai būna atsakingi už užkandžius ir kitas vaišes, todėl didesnė transporto priemonė įgyvendina sprendimą visus daiktus iki reikiamos vietos nuvežti vienu kartu. Taigi, vestuvės, krikštynos, įmonių organizuojami vakarėliai, renginiai ir kitos šventės tampa puikia proga išsinuomoti patikimą automobilį.

Ekskursijoms ir kelionėms po gimtąją šalį ar užsienio kraštus taip pat praverčia automobilio nuoma. Šis keliavimo būdas patogus tuo, jog mikroautobusu keliaujanti kompanija gali patys susiplanuoti maršrutą, sustoti jiems patogiose vietose ir įsiamžinti kelionės akimirkose. Kadangi transporto priemonių nuomos laikas nėra ribojamas, tai gali tapti jūsų atostogų automobiliu, su kuriuo apkeliausite Baltijos ar kitas Europos šalis. Jeigu keliaujančių kompanijoje yra daugiau nei vienas vairuojantis asmuo, išvykos metu šie gali vairuoti pasikeisdami, tokiu būdu pailsint ir atgaunant jėgas. Suplanavus tikslų kelionės maršrutą, pasižymėjus, kokiose vietovėse bus norima sustoti, kelionė mikroautobusu gali suteikti išties daug teigiamų emocijų ir nepamirštamų įspūdžių.

Komandiruotės tiek Lietuvoje, tiek užsienyje suteikia dar vieną progą išsinuomoti mikroautobusą ir keliauti verslo reikalais. Kadangi mikroautobusas nėra maža transporto priemonė, juo galite keliauti kartu su savo kolegomis ir lengvai sutalpinti visus reikiamus daiktus. Keliaujant į užsienio šalį mikroautobusu, o ne, pavyzdžiui, lėktuvu, sutaupoma pinigų, kuriuos galima skirti kasdienio pragyvenimo reikmėms ar pramogoms svečioje šalyje. Dažniausiai vykstant į komandiruotes užsienio šalyse įmonių darbuotojams yra skiriami dienpinigiai, todėl, keliaujant tokiu būdu galima ne tik pamatyti daugiau šalių, sustoti pasivaikščioti lankytinuose objektuose, bet ir į namus parsivežti malonių smulkmenų prisiminimui.

Taip pat transporto priemonės nuomos dėka galima pervežti reikiamas siuntas, krovinius ar dokumentus. Tokiu atveju būsite tikri, kad svarbūs kroviniai, laiškai ir kita korespondencija nepasimes ir gavėjui bus pristatyta laiku. Transporto priemonių nuomos punktai ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse siūlo patogią rezervacijos sistemą internetu, o internetiniame tinklapyje pateikia visą informaciją, susijusią su transporto priemonės nuomos paslauga. Kilus bet kokiems klausimams, susijusiems su transporto priemonių nuomos paslaugomis, į įmonės darbuotojus galima kreiptis telefonu, elektroniniu paštu ar, jeigu pateikta, pildant užklausos formą. Su patikimais mikroautobusais keliaukite greitai, saugiai ir patogiai!

Jūsų patogumui - naują galimybė nuomotis automobilius Rygos tarptautiniame oro uoste!

2023-07-30 13:39:44

Nuo šiol automobilį galite rezervuoti ir atsiimti ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Rygos tarptautiniame oro uoste. Dėl augančio klientų poreikio, skrydžių ir susisiekimo patogumo automobilių nuoma Rygos oro uoste tampa vis paklausesnė, tad nuomos pasiūlymus Rygoje jau galite palyginti ir rezervuoti pasinaudoje mūsų teikiamomis paslaugomis.

Automobilių nuoma Vilniaus, Kauno, Palangos oro uostuose. Ką pravartu žinoti?

2019-07-28 16:41:22

Automobilio nuomos ieškančiam klientui, atvykstančiam į oro uostą dažnai kylą klausimai: kur reikės atsiimti automobilį? Ar teks kieno nors laukti? Kaip automobilį grąžinti? Ar atvykti galima nakties metu? Atsakant į visus šiuos klausimus, norime patikslinti, kad automobilių nuoma visuose Lietuvos oro uostuose yra išties paprasta ir netgi labai patogi. Jei atskrendate į Vilniaus oro uostą visais atvejais, atvykę Jus atsidursite Vilniaus oro uosto atvykimo terminale. Nors šis terminalas yra nedidelis, klientų patogumui Jis yra suskirstytas į A, B ir C dalis, kurių kiekvienoje yra įsikūrę skirtingi nuomos punktai. Būtent į vieną iš nuomos punktų, kuris bus nurodytas Jūsų užsakymo patvirtinime Jums ir reikės eiti pirmiausia.