Naujienos

Naujas būdas rasti geriausius automobilių nuomos pasiūlymus

Naujas būdas rasti geriausius automobilių nuomos pasiūlymus

2017-10-22 10:35:36

Automobilio nuoma Vilniuje, Kaune, o gal Klaipėdoje ar Palangoje? Kad ir kokiame Lietuvos mieste ieškotumėte automobilių nuomos, tai gali būti nelengvas ir laiką užimantis procesas, ypač jei tai darote pirmą kartą ir ieškote geriausio kainą ir kokybę atitinkančio pasiūlymo. Dažniausiai įvairių paslaugų ieškome internetu, atrodytų greita ir paprasta, tačiau neretai pasiklystame pasiūlymų, reklamų ir įvairiausių akcijų įvairovėje. 

Automobilių nuomos paslaugas Lietuvoje teikia išties daugybė skritingų įmonių. Rinktis galite tarp vietinių arba tarptautinių, visame pasaulyje žinomų, prekės ženklų - automobilių nuomos punktų. Ieškant automobilių nuomos pirmą kartą sunku atskirti vienos ar kitos įmonės privalumus ir sąlygas, labiausiai atitinkančias Jūsų poreikius. 

Sprendimas - AutoRentalis.lt, naujovė Lietuvoje, platforma, kurioje galite rasti, palyginti ir užsisakyti geriausių kainų, aukščiausios kokybės automobilių nuomos pasiūlymus iš daugybės patikimų tiekėjų visoje Lietuvoje. Naudodamiesi AutoRentalis.lt, be jokių išankstinių mokėjimų ar kreditinių kortelių galite rezervuoti Jums labiausiai tinkantį automobilių nuomos pasiūlymą pasirinktam laikotarpiui ir vietovei. 

Kiekvieną dieną atsinaujinantys pasiūlymai garantuoja mažiausią kainą tarp daugybės tiekėjų ir skirtingų automobilių. Automobilių nuomos paieškos rezultatuose rinkitės nuo mažų ir ekonomiškų automobilių iki visureigių, mikroautobusų ar prabangios klasės automobilių. Pasirinkus Jums tinkantį automobilį, visuomet rekomenduojame apžvelgti įmonių taikomas nuomos sąlygas. Galbūt planuojate vyktį į užsienio šalis, važiuoti didelius atsumus ar esate jaunas vairuotojas? Visa Jums, automobilio nuomininkui, svarbiausia informacija yra pateikiama prie kiekvieno pasirinkto automobilio. Būsite tikri, kad atvykus nekils jokių nesklandumų ir gausite tai, ko tikėjotės, o 24/7 veikianti klientų pagalbos linija mielai atsakys į visus Jums rūpimus klausimus.

Neretai, radus gerą automobilio nuomos pasiūlymą tiekėjai ar tarptautinės, užsienio automobilių nuomos platformos reikalauja sumokėti dalį ar net visą automobilio nuomos kainą iš anksto. AutoRentalis.lt klientams suteikia laisvę rinktis Jiems labiausiai tinkantį atsiskaitymo variantą. Kiekvieną automobilį galite užsisakyti ir rezervuoti visiškai nemokamai, o už nuomą atsikaityti tik atvykus atsiimti savo užsakymo, automobilio nuomos pradžioje.

Geriausios kainos, didžiausias pasirinkimas, lanksčiausios sąlygos ir dėmesys kiekvienam klientui - AutoRentalis.lt - taupykite laiką ir pinigus!

 

 

 

 

Jūsų patogumui - naują galimybė nuomotis automobilius Rygos tarptautiniame oro uoste!

2023-07-30 13:39:44

Nuo šiol automobilį galite rezervuoti ir atsiimti ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Rygos tarptautiniame oro uoste. Dėl augančio klientų poreikio, skrydžių ir susisiekimo patogumo automobilių nuoma Rygos oro uoste tampa vis paklausesnė, tad nuomos pasiūlymus Rygoje jau galite palyginti ir rezervuoti pasinaudoje mūsų teikiamomis paslaugomis.

Automobilių nuoma Vilniaus, Kauno, Palangos oro uostuose. Ką pravartu žinoti?

2019-07-28 16:41:22

Automobilio nuomos ieškančiam klientui, atvykstančiam į oro uostą dažnai kylą klausimai: kur reikės atsiimti automobilį? Ar teks kieno nors laukti? Kaip automobilį grąžinti? Ar atvykti galima nakties metu? Atsakant į visus šiuos klausimus, norime patikslinti, kad automobilių nuoma visuose Lietuvos oro uostuose yra išties paprasta ir netgi labai patogi. Jei atskrendate į Vilniaus oro uostą visais atvejais, atvykę Jus atsidursite Vilniaus oro uosto atvykimo terminale. Nors šis terminalas yra nedidelis, klientų patogumui Jis yra suskirstytas į A, B ir C dalis, kurių kiekvienoje yra įsikūrę skirtingi nuomos punktai. Būtent į vieną iš nuomos punktų, kuris bus nurodytas Jūsų užsakymo patvirtinime Jums ir reikės eiti pirmiausia.